Franczyza

Bartosz Zawadzki
Tel.: 734-120-154
email:

Witam serdecznie nazywam się Bartosz Zawadzki, jestem managerem ds. rozwoju sieci franczyzowej Restauracji Włoskich La Grotta.

Folder franczyzowy.pdf - do pobrania

Ankieta dla zainteresowanych fnranczyzą - formularz do uzupełnienie online

Z wykształcenia magister inżynier Technologii  Żywności i Żywienia Człowieka. Z gastronomią związany jestem od 2004 roku i przeszedłem wszystkie szczeble zawodowe, aż do zarządzania lokalem gastronomicznym. Uczestniczyłem w wielu konkursach i szkoleniach, a podczas swojej kariery zawodowej zdobywałem doświadczenie w kilku restauracjach w Rzeszowie, Warszawie, a także w Grecji. W kilku lokalach wprowadzałem system HACCP oraz przeprowadzałem audyty.

Od 2010 roku zajmuję się szkoleniami gastronomicznymi (szkolenia: kucharz, kelner, elementy zdrowego żywienia, systemy GMP/GHP/HACCP). Dotychczas przeprowadziłem łącznie 2123 godziny szkoleniowe i przeszkoliłem 523 osoby. Moim dodatkowym atutem są studia podyplomowe: "Manager Jakości w Przemyśle Spożywczym" oraz "Dietetyka, Żywienie, Gastronomia", a także kursy specjalistyczne: "Kelner", "Pedagogiczny" oraz "Praktyczne wdrażanie zasad HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach branży gastronomicznej".

Moje dotychczasowe doświadczenie pozwala zaoferować pomoc franczyzobiorcom i kompleksowe przygotowanie do prowadzenia własnej restauracji, również tym osobom, które nigdy nie prowadziły własnego biznesu czy też lokalu gastronomicznego.

Z siecią Restauracje Włoski La Grotta związany jestem od 2011 roku i aktualnie zarządzam restauracją Włoską La Grotta w Rzeszowie oraz koordynuję rozwój sieci franczyzowej.

Kto z nas nie chciałby być właścicielem dobrze prosperującej restauracji z dużym doświadczeniem, sprawdzonymi recepturami i wypracowaną marką?

Serdecznie zachęcam do kontaktu wszystkie zainteresowane osoby, z chęcią przedstawię nasz koncept oraz szczegóły współpracy, a także odpowiem na Państwa pytania.

Do zobaczenia w Waszej nowej restauracji Włoskiej La Grotta.

Franczyza to prosty system prowadzenia własnej działalności na sprawdzonym już pomyśle. Już dziś możesz stać się restauratorem i dołączyć do naszej sieci Restauracji Włoskich La Grotta.

Prowadzenie gastronimi samemu wiąże się z przecieraniem nowych szlaków: poszukiwaie idelnych surowców oraz dostawców, długotrwałe negocjacje, a także skomplikowany proces tworzenia receptur i technologi. Ostatnim znaczącym elementem jest szkolenie personelu. Wszystko to można robić samemu, ale w jakim celu? Oferujemy gotowe rozwiązanie - co najważniejsze kompleksowe: jako franczyzodawca nasza spółka oferuje pomoc oraz wdrożenie sprawdzonych rozwiązań na każdym etapie prowadzenia własnej działalności. 

Warto podkreślić, że świadomość konsumencka rośnie. Cieszymy się że już dziś możemy obsługiwać świadomych konsumentów, którzy wiedzą jakie posiłki jeść a jakiej żywności unikać - jest to rosnąca grupa konsumentów, chcących zjeść posiłki najwyższej jakości i nie tylko smacznie ale także zdrowo . Dlatego chcemy podzielić się z naszymi franczyzobiorcami naszymi sekretnymi, oryginalnymi recepturami kuchni włoskiej - śrudziemnomorskiej uchodzącej za najbardziej prozdrowotną.

Restauracje Włoskie La Grotta istnieją na rynku już od 2011 roku i aktualnie prowadzimy dwie restauracje. Od tego czasu nabraliśmy cenne doświadczenie, którym chcemy się podzielić i wspierać naszych wszystkich franczyzobiorców. W ubiegłym roku 2017 Restauracje Włoskie La Grotta odwiedziło ponad 100 tysięcy klientów

W grupie siła dlatego warto dołączyć i być częścią partnerskiego systemu prowadzenia własnej działalności.

Wszystkich zainteresowanych naszym konceptem franczyzowym polecam folder franczyzowy, który pozwoli zapoznać się z naszym konceptem franczyzowym oraz ankietę dla potencjalych franczyzobiorców - do pobrania poniżej.


Folder franczyzowy.pdf - do pobrania

Ankieta dla zainteresowanych fnranczyzą - formularz do uzupełnienie online